Onze trainers voorgesteld:

 

In 2008 werd Hallinto opgericht met als missie professionele administratieve ondersteuning bereikbaar te maken voor ondernemers, kmo's, starters; kortom iedereen die een helpende hand kan gebruiken . 

 

Tilly heeft een goedgevulde rugzak vol administratieve en organisatorische ervaring, onder andere als voormalige rechterhand op hoog niveau in een multi-national. De structuren die ze daar heeft leren kennen, heeft ze herwerkt naar tools om kleine ondernemingen naar een hoger niveau kan tillen.

 

Naast administratieve ondersteuning aan klanten heeft zij een aantal jaren ervaring in het geven van deze hands-on trainingen.

 

 

 

Paul Van de Putte is een ondernemer pur sang, sales expert, commercieel analist en de drijvende kracht achter Quadrillion.

 

In 1993 zette Paul zijn eerste commerciële stappen in de retailsector met een sterke focus op zijn kernkwaliteiten: verkopen en strategisch commercieel denken. Meteen de start van een succesvolle nationale en internationale salescarrière.

 

In 2009 gooide Paul zijn anker uit en startte hij Quadrillion, een eigen firma gespecialiseerd in salestrajecten en commerciële projecten voor grote multinationals, kmo's met groeiplannen en ambitieuze startups.


 

 

Pieter Commerman is 16 jaar actief geweest in arbeidsmarktprojecten. Enkele jaren geleden gooide hij het roer om naar opleiding en begeleiding van professionals in digitale thema’s.

 

Kantoorsoftware, sociale media, online veiligheid, mobiele technologie,... Het zijn maar enkele voorbeelden van de tientallen toepassingen die we dagelijks gebruiken. Indien we niet over voldoende digitale vaardigheden beschikken, zorgt dat voor inefficiëntie, stress en verlies van focus. En vandaag is digitaal ondernemen net de sleutel naar groei van bedrijf en medewerkers.

 

Daarom ondersteunt Pieter professionals door in te zetten op digitale efficiëntie in de dagelijkse kantooromgeving. Slimmer - niet méér - werken met softwaretoepassingen en digitale technologie maakt bedrijven klaar voor het ondernemen van morgen.